Központi telefonos hibabejelentés: +36 1 225 8388
  • Buda Office Ajanlatok
Kiadó üzlethelyiség a Zsolt Udvarban

Kiadó üzlethelyiség a Zsolt Udvarban

A Zsolt Udvarban Irodaházban az A épület sarkán bérlőre vár a földszinten elhelyezkedő kávézó/üzlethelyiség/bemutatóterem. Az üzlet szabadon megtervezhető és kialakítható valamilyen szolgálatás, iroda-bemutatóterem vagy egyéb funkcióra. A 80 m2-es üzlethez kellemes 22 m2-es terasz is tartozik.

További információk

Új fejlesztésünk a III. kerületben

Új fejlesztésünk a III. kerületben

Készülnek a tervei a cégünk  fejlesztésében megvalósuló irodaháznak, ami az Észak-buda Városközpont első eleme lehet. A terv egy 2026-ig megvalósítható városközponti fejlesztés része, melynek során a teljes 5 hektáros ipartelep átalakul.

További információk

Új fejlesztés: Rózsaliget irodaház

Új fejlesztés: Rózsaliget irodaház

Buda zöld szívében, a Rézmál déli lejtőjén elhelyezkedő RÓZSALIGET IRODAHÁZ  exkluzív belső terekkel, igényes műszaki megoldásokkal kialakított magas színvonalú irodai környezetet és munkakörülményeket kínál, legfelső emeletén csodálatos panorámájú tetőteraszos penthouse irodákkal.

További információk

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen ingyenes árajánlatot a Kapcsolat oldalon található űrlap segítségével!

Árajánlat kérése
Buda-Office Kft.

A FELADAT AZ ELSŐ HELYEN ...

1026 Budapest, Gábor Áron u. 25.
Központi irodai telefonszám: +36 1 214 1087 (9-16h)
Központi telefonos hibabejelentés: +36 1 225 8388 (Zsolt-Udvar Irodaház porta, 0-24h)
Értékesítés, általános megkeresések: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hibabejelentés, ügyféli megkeresések: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Buda-Office Kft. - BUDA OFFICE Budapest, irodák és lakóházak karbantartása, üzemeltetése
A mi weboldalunk is használ cookie-kat a kellemesebb felhasználói élmény biztosítása érdekében. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulását adja a cookie-k alkalmazásához.
» További információk, adatkezelési tájékoztatónk megtekintése