Központi telefonos hibabejelentés: +36 1 225 8388

Új fejlesztés: Városmajor irodaház

A Krisztinaváros frekventált részén található telken jelenleg egy két szintes belső udvaros épület áll, amely nem áll védelem alatt. Az épület bontását követően egy teljesen újonnan tervezett épület megtervezésére van lehetőség.

LÁTVÁNYTERVEK:
elado-iroda-varosmajor-vm58 3
elado-iroda-varosmajor-vm58 2
elado-iroda-varosmajor-vm58 1

 
A telek műemléki környezetben helyezkedik el, mivel a szomszédos Városmajor utca 60. szám alatti klasszicista épület, melyet Lang József építész tervezett, az Örökségvédelmi Hatóság megkeresése is szükségessé válhat. Előzetes megkeresésünkre azt jelezték, hogy csak abban az esetben kell őket megkeresni, ha tervtanácsi szinten szükségessé válik.
A telek utcafronti része régészeti lelőhely részét képezi, amely várhatóan nem befolyásolja a tervezési folyamatot.

TERVEZÉSI PROGRAM:
A megrendelő igénye egy általános irodaház megtervezése, amely nagyságrendileg terepszint felett 1000 m2 és terepszint alatt 640 m2 hasznos alapterületű. A tervezett irodaház minden tekintetben magas építészeti színvonat képvisel, korszerű építészeti terekkel, építő anyagokkal, és gépészeti rendszerrel.

A terepszint alatti teljes építési helyet elfoglaló parkolók felett egy terepszint alatti emeletnek számító földszint helyezkedik el. Amely kiszolgálja mind a gyalogos és autós érkezést. Az utca vonalában zárt homlokzatot képez, amely homlokzat mindkét szomszédos épülethez tud illeszkedni valamint takarást ad az utcaszintről a hátsó magas épülettömbnek.
A hátrahúzott épülettömb egy „látvány” közlekedővel együtt takarást biztosít a magasabb szomszédos épületnek és homlokzatával kifordulva nem hoz létre újabb tűzfalakat.
 
 

 

 
Vissza a hírekhez
 
Buda-Office Kft.

A FELADAT AZ ELSŐ HELYEN ...

1026 Budapest, Gábor Áron u. 25.
Központi irodai telefonszám: +36 1 214 1087 (9-16h)
Központi telefonos hibabejelentés: +36 1 225 8388 (Zsolt-Udvar Irodaház porta, 0-24h)
Értékesítés, általános megkeresések: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hibabejelentés, ügyféli megkeresések: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Buda-Office Kft. - BUDA OFFICE Budapest, irodák és lakóházak karbantartása, üzemeltetése
A mi weboldalunk is használ cookie-kat a kellemesebb felhasználói élmény biztosítása érdekében. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulását adja a cookie-k alkalmazásához.
» További információk, adatkezelési tájékoztatónk megtekintése